Over AMG Renovatie

AMG Renovatie 

AMG renovatie is een jong eenmansbedrijf opgericht door Arlain Marlon Geraedts uit Landgraaf. Na 12 jaar als Helikopter Technicus te hebben gewerkt voor Defensie en vaak van huis en gezin, ging het roer om.

De vraag naar specialisten op het gebied van Renovatie & Montage is groeiende. Met name bij starters en huiseigenaren waarvan de woning (op een verscheidene punten) gedateerd is en waar gebrek aan tijd steeds vaker de reden is om iets niet aan te pakken in huis. Kleine renovatie projecten heb ik altijd met plezier naast mijn werk bij Defensie uitgevoerd. Nu grijp ik mijn kans en richt ik mij volledig op de groei van mijn bedrijf: AMG Renovatie.

 

Traprenovatie

Traprenovatie, trapbekleden of het restylen van uw trap. Alle treden en trappen lijken wel hetzelfde, maar als u nauwkeurig kijkt is echt elke trede (en daardoor ook elke trap) weer anders. Het renoveren van een trap is daardoor specialistisch werk. Elke vorm van elke trede wordt apart opgemeten voor de juist maat. Ik ben een erkend vakman en ben hier voor getraind… Noem mij een traprestyler. Nauwkeurigheid en precisie is mijn gereedschap om kwaliteit te waarborgen en op deze wijze voor u de perfecte trap te af te leveren.

“Erkend vakmanschap, integriteit en betrouwbaarheid staat voor zekerheid en kwaliteit!”