Eikenhout

De natuurlijke warme uitstraling van echt hout.

AMG Renovatie levert Eikenhouten overzettreden bestaande uit een multiplex onderlaag met daarop eikenhouten toplaag van 4mm. De multiplex onderlaag heeft als voordeel dat het hout niet kan gaan werken. Eikenhout is een product uit de natuur en het materiaal dient daarom voor een maximale levensduur onderhouden te worden met olie. AMG Renovatie kan de treden al geolied (in de kleur van uw keuze) aanleveren.

De standaard overzettreden bestaan uit multiplex eikenhouten treden (let op: ongeolied), waarbij een zwarte anti-slip strip in de tree gefreesd is. Witte stootborden maken dit pakket af. Dat kan ook met eikenhouten stootborden om uw trap tot een geheel te maken. Om de anti-slip strips minder te laten opvallen beschikt AMG Renovatie over verschillende neutrale kleuren. Een luxere keuze zijn de RVS strips.

AMG Renovatie Eiken overzettreden zijn behandeld met een monocoat olie. Deze is duurzaam en ecologisch verantwoord 0% VOC. De eiken overzettreden zijn veilig voor de gebruiker en zijn omgeving, zeer slijtvast, water-, hitte- en UV-bestendig. Ook behoud het de natuurlijke warme uitstraling van het hout.

Beschikbaar in 40 kleuren!

Meer weten over een specifieke kleur of benieuwd naar de rest? Neem gerust contact op!

White

Vanilla

Stone

Smoke 5%

Silver Grey

White 5%

Titanium Grey

Smoke

Slate Grey

Savanna

Walnut

Super White

Smoke Oak

Skey Grey

Pure