Accessoires

Trapverlichting

Renoveer of restyle uw trap met LED verlichting! Deze kunnen op 3 manieren geplaatst worden; onder de trede, in de trede of in de zijkant/wang (mits deze bekleed wordt). Er zijn verschillende afmetingen, vormen en lichtsterktes; zowel koud en warm licht. Daarnaast kan het systeem worden aangevuld met bewegingssensoren, afstandsbediening, tijdschakelaar of draadloze wandschakelaars.

Trapleuningen

Een trapleuning maakt uw nieuwe trap compleet! AMG Renovatie werkt met verschillende materialen, waaronder RVS en hout. Alles wordt compleet op maat gemonteerd, inclusief leuninghouders. Krijgt de nieuwe trapleuning een net iets andere locatie aan de muur? Geen probleem; wij boren nieuwe gaten en zorgen dat uw nieuwe trapleuning weer stevig en veilig geplaatst wordt. Bovendien dichten we de oude boorgaten. Dat is service van de zaak.

Vloerdelen

Renoveer of restyle ook uw hal, overloop, bordes of eerste verdieping in dezelfde stijl als uw trap! Bij AMG Renovatie beschikken we over kwalitatief hoogwaardig laminaat in dezelfde kleur en zelfde fabrikant als uw traptreden. Naar gelang plaatsen we een T-profiel tussen de laatste trede en het laminaat of maken we gebruik van een doorlooptrede zodat de laatste trede van uw trap naadloos in de vloer overloopt.